Opastetut kierrokset

Löydä uusia näkökulmia nykytaiteeseen ja kuule teosten taustoista! Tule mukaan opastetulle kierrokselle tai tilaa ryhmällesi oma kierros Kiasmaan.

Tule opastetulle kierrokselle!

Kiasma järjestää opastettuja kierroksia, joihin voit osallistua museolipulla tai erillisellä maksulla. Löydät tulevat avoimet opastukset kalenterista.

Siirry kalenteriin

Varaa opastus omalle ryhmälle

Opastettu kierros Kiasmaan on mainio ohjelmanumero ystävien tapaamiseen, työpaikan virkistyspäivään tai vaikka lasten syntymäpäiväjuhliin.

Kerro meille ryhmäsi toiveista tai valitse kierros alla olevista valmiista vaihtoehdoista. Rakennamme opastuksen ryhmäsi tarpeiden mukaan.

Kansallisgallerian palvelumyynti
puh. 0294 500 500 (ma–pe klo 10–14)
myynti@kansallisgalleria.fi

Lisätietoja opastuksista päiväkoti- ja koululaisryhmille

Kiasma-kierros

Koe parhaat palat Kiasmasta! Tutustu oppaan johdolla ajankohtaiseen nykytaiteeseen ja Kiasma-rakennukseen. Mitkä aiheet näkyvät taiteessa juuri nyt? Mikä herättää keskustelua?

Kesto: noin 1 tunti
Hinta: 95 € / ryhmä + museon pääsyliput
Kielet: suomi, ruotsi, englanti ja venäjä.

ARS22 etänä

Tutustu ARS22-näyttelyyn etänä! 45 minuutin mittainen verkkoesittely tuo taidekokemuksen kotisohvalle tai toimistoon. Kiasman opas esittelee valikoiman näyttelyn teoksia ja taiteilijoita kuvin ja videoin. Kuulet, miten näyttelyn teokset ovat syntyneet ja tutustut ARS-näyttelyiden historiaan. Opas on läsnä sinua ja ryhmääsi varten. Esittely toimii hyvänä pohjustuksena tulevalle näyttelykäynnille.

Verkkoesittely tapahtuu Teams-alustalla.

Kesto: 45 min
Hinta: 95 € / ryhmä
Kielet: suomi, ruotsi ja englanti.

Arkkitehtuurikierros ryhmälle

Kiasma on kiehtova arkkitehtuurikohde, jonka suurissa linjoissa ja omaperäisissä yksityiskohdissa riittää tutkittavaa. Miksi arkkitehti Steven Hollin suunnittelema rakennus herätti aikoinaan kohua, ja mitä kaikkea se kätkee sisäänsä? Tutustu Kiasmaan ja sen tarinaan oppaan johdolla!

Kesto: noin 1 tunti
Hinta: 95 € / ryhmä + museon pääsyliput
Kielet: suomi, ruotsi, englanti ja venäjä.