Taidepajat

Innostu nykytaiteesta tekemällä itse! Kiasman taidepajat vievät uusien oivallusten äärelle. Järjestämme sekä avoimia että tilattavia taidepajoja lapsille ja aikuisille.

Tule mukaan taidepajaan!

Kiasma järjestää taidepajoja, joihin voit osallistua museolipulla tai erillisellä pajamaksulla. Alla näet seuraavat avoimet taidepajat.

Taaperopajat päiväkodeille

Tule viettämään hauska taidetuokio päiväkoti- tai perhepäivähoitoryhmäsi kanssa! Taaperopaja on suunnattu jo kävelemään oppineille 1–4-vuotiaille lapsille ja heidän mukanaan tuleville aikuisille.

Pajatyöskentely ruokkii mielikuvitusta, tutustuttaa värimaailmoihin ja mahdollistaa erilaisten tekniikoiden kokeilemisen yhdessä lapsen kanssa. Paja on viritetty pedagoginen tila, jossa lapset etenevät kiinnostuksen ja toimipisteiden vapautumisen mukaan. Pajan lopuksi voidaan tutustua muutamaan teokseen ryhmän jaksamisen mukaan. 

Pajassa voi olla 2 päiväkotiryhmää kerrallaan. Yhdessä päiväkotiryhmässä voi olla enintään 8 lasta, joiden mukana on vähintään yksi aikuinen. Perhepäivähoitoryhmiä voi olla enemmän. Lisäaikuiset ovat tervetulleita. Lapset ovat ryhmän aikuisten vastuulla.

Ajankohta: ti, ke, to, pe 10.–27.1.2023
Kello: 10.15
Kesto: noin tunti
Ryhmäkoko: enintään 16 lasta + ryhmän aikuiset
Hinta: maksuton
Kielet: suomi

Ilmoittautuminen ja tiedustelut: museolehtori Tuija Rantala 0294 500 521, yleisotyo@kiasma.fi.