Guidade rundturer

Hitta nya perspektiv på samtidskonsten och lär dig om verkens bakgrund! Kom med på en guidad rundtur på Kiasma eller beställ en egen guidning för din grupp.

Kom med på en guidad rundtur!

Kiasma arrangerar guidade rundturer som du kan delta i med inträdesbiljetten till museet eller genom att betala en separat avgift. Du hittar de kommande öppna guidningarna i kalendern över evenemang.

Till kalendern

Beställ en guidad rundtur för din egen grupp

En guidad rundtur på Kiasma är ett ypperligt programnummer för en träff mellan vänner eller arbetsplatsens rekreationsdag.

Berätta för oss om din grupps önskemål, eller välj en rundtur bland de färdiga alternativen. Vi bygger upp guidningen enligt din grupps behov.

Nationalgalleriets försäljning av tjänster
0294 500 500 (mån-fre kl. 10–14)
forsaljning@fng.fi

Information om guidade rundturer för skol- och daghemgrupper

Kiasma-rundtur

Upplev det bästa Kiasma har att erbjuda! På en guidad rundtur får du stifta bekantskap med den aktuella utställningar och Kiasma-byggnaden. Se och hör vad som för tillfället är mest intressant och tankeväckande på Kiasma.

Tid: ca 1 timme.
Gruppstorlek: 1–20 personer / grupp.
Pris: 95 € / grupp + inträdesbiljetter till museet.
Språk: finska, svenska, engelska och ryska.

ARS22 på distans

Stifta bekantskap med utställningen ARS22 på distans! Den interaktiva webbpresentationen hämtar konstupplevelserna till hemmasoffan eller kontoret. Med bilder och i videoklipp presenterar Kiasmas guide ett urval av utställningens verk och konstnärer. Du får höra hur verken på utställningen har kommit till och om ARS-utställningarnas historia. Guiden är på plats för dig och din grupp. Presentationen fungerar bra som ett underlag för ett senare besök på utställningen.

Webbpresentationen sker på mötesplattformen Teams.

Tillgänglig för grupper från och med 19.4.

Tid: 45 min.
Gruppstorlek: högst 150 personer / grupp.
Pris: 95 € / 20 personer.
Språk: finska, svenska och engelska.

Arkitekturrundtur

Kiasma är ett fascinerande arkitektoniskt objekt vars svepande linjer och originella detaljer erbjuder mycket att utforska. Varför väckte byggnaden som ritades av arkitekt Steven Holl uppståndelse då den kom till, och vad döljer dess inre? Stifta bekantskap med Kiasma och dess historia under ledning av en guide!

Tid: ca 1 timme.
Gruppstorlek: 1–20 personer / grupp.
Pris: 95 € / grupp + inträdesbiljetter till museet.
Språk: finska, svenska, engelska och ryska.