Guidade rundturer

Hitta nya perspektiv på samtidskonsten och lär dig om verkens bakgrund! Kom med på en guidad rundtur på Kiasma eller beställ en egen guidning för din grupp.

Öppna guidade rundturer

Kiasma arrangerar guidade rundturer som du kan delta i med inträdesbiljetten till museet eller genom att betala en separat avgift.

Se alla kommande öppna rundturer

Beställ en guidad rundtur för din egen grupp

En guidad rundtur på Kiasma är ett ypperligt programnummer för en träff mellan vänner eller arbetsplatsens rekreationsdag.

Berätta för oss om din grupps önskemål, eller välj en rundtur bland de färdiga alternativen. Vi bygger upp guidningen enligt din grupps behov.

Nationalgalleriets försäljning av tjänster
+358 (0)294 500 500 (mån-fre kl. 10–14)
forsaljning@fng.fi

Information om guidade rundturer för skol- och daghemgrupper

Kiasma-rundtur

Upplev det bästa Kiasma har att erbjuda! På en guidad rundtur får du stifta bekantskap med den aktuella utställningar och Kiasma-byggnaden. Se och hör vad som för tillfället är mest intressant och tankeväckande på Kiasma.

Tid: ca 1 timme.
Gruppstorlek: 1–20 personer / grupp.
Pris: 95 € / grupp + inträdesbiljetter till museet.
Språk: finska, engelska och ryska.

Arkitekturrundtur

Kiasma är ett fascinerande arkitektoniskt objekt vars svepande linjer och originella detaljer erbjuder mycket att utforska. Varför väckte byggnaden som ritades av arkitekt Steven Holl uppståndelse då den kom till, och vad döljer dess inre? Stifta bekantskap med Kiasma och dess historia under ledning av en guide!

Tid: ca 1 timme.
Gruppstorlek: 1–20 personer / grupp.
Pris: 95 € / grupp + inträdesbiljetter till museet.
Språk: finska, engelska och ryska.