Bild: Finlands Nationalgalleri / Pirje Mykkänen.

Gruppbesök

Planerar du ett gruppbesök på Kiasma? Välkomna! På den här sidan hittar du tips och idéer för ert besök.

Meddela oss om besök i egen regi

Om ni är en större grupp som tänker besöka Kiasma hoppas vi att ni på förhand meddelar Kiasmas info om ert besök. På det sättet kan vi garantera att ert besök löper så smidigt som möjligt.

Rabatt för grupper

Om ni är minst tio betalande personer i gruppen får ni grupprabatt på inträdesbiljetterna. Läs mera om andra eventuella rabatter här. Ni kan också köpa biljetterna på förhand i vår webbshop.

Kom också ihåg att kolla upp museets avvikande öppettider.

Boka en guidad rundtur

En guidad rundtur på de aktuella utställningarna på Kiasma erbjuder kunskap, diskussionsämnen och samvaro i god anda. Vi bygger upp guidningen enligt din grupps behov.

Guidade rundturer

Gör själv

I Kiasmas konstverkstäder fördjupar vi konstupplevelserna genom att göra själv. Det finns konstverkstäder anpassade både för grupper av vuxna och för barn. Du kan själv påverka innehållet i verkstaden.

Läs mera om hur man bokar en konstverkstad

Kom ihåg serveringen!

Kaffe med bulle, ett glas bubbel eller lunch? Om ni vill njuta av Kiasma Cafés sortiment i grupp rekommenderar vi att ni bokar serveringen på förhand. På det sättet får ni njuta av läckerheterna precis då det passar er, utan att behöva köa.

Ett eget evenemang på Kiasma

Uthyrningen av lokaler i Finlands Nationalgalleris museer avbryts på grund av coronaepidemin och vår kommande renovering. Vi återkommer till möjligheterna att hyra ut lokaler för evenemang i början av år 2022.

Skolor och daghem

Planerar du ett besök på Kiasma med en grupp från en skola eller ett daghem? Här hittar du information om Kiasmas guidningar, konstverkstäder och andra tjänster för skol- och daghemsgrupper, samt tips för ett lyckat museibesök.

För lärare