Bild: Finlands Nationalgalleri / Pirje Mykkänen.

Gruppbesök

Planerar du ett gruppbesök på Kiasma? Välkomna! På den här sidan hittar du tips och idéer för ert besök.

Meddela oss om besök i egen regi

Om ni är en större grupp som tänker besöka Kiasma hoppas vi att ni på förhand meddelar Kiasmas info om ert besök. På det sättet kan vi garantera att ert besök löper så smidigt som möjligt.

Se kontaktinformation

Boka en guidad rundtur

En guidad rundtur på de aktuella utställningarna på Kiasma erbjuder kunskap, diskussionsämnen och samvaro i god anda. Vi bygger upp guidningen enligt din grupps behov.

Guidade rundturer

Gör själv

I Kiasmas konstverkstäder fördjupar vi konstupplevelserna genom att göra själv. Det finns konstverkstäder anpassade både för grupper av vuxna och för barn. Du kan själv påverka innehållet i verkstaden.

Läs mera om hur man bokar en konstverkstad

Kom ihåg serveringen!

Kaffe med bulle, ett glas bubbel eller lunch? Om ni vill njuta av Kiasma Cafés sortiment i grupp rekommenderar vi att ni bokar serveringen på förhand. På det sättet får ni njuta av läckerheterna precis då det passar er, utan att behöva köa.

Kiasma Café

Ett eget evenemang på Kiasma

Vi hyr ut våra lokaler till företag och föreningar för möten och seminarier. Fråga om priser och tillgänglighet på tilavuokraus@kiasma.fi.

Skolor och daghem

Planerar du ett besök på Kiasma med en grupp från en skola eller ett daghem? Här hittar du information om Kiasmas guidningar, konstverkstäder och andra tjänster för skol- och daghemsgrupper, samt tips för ett lyckat museibesök.

För lärare

Rehabiliteringsgrupper

Rehabiliteringsgrupper har gratis inträde till Kiasma. Det finns ingen minimigräns för gruppernas storlek, men den maximala gruppstorleken är 20 personer. Några personer utöver det skadar dock inte i grupper som rör sig självständigt på museet.

Meddela på förhand Kiasmas info om gruppens ankomst (tidpunkt och gruppstorlek). Då kan vi försäkra oss om att ert besök löper så smidigt som möjligt.

Kontaktuppgifter för Kiasmas info