Ihmisiä jonossa Kiasman neljännen kerroksen parvekkeella.

Kuva: Kansallisgalleria / Pirje Mykkänen.

Ryhmävierailut

Oletko suunnittelemassa vierailua Kiasmaan ryhmän kanssa? Tältä sivulta löydät vinkkejä ja ideoita vierailuanne varten.

Ilmoita omatoimivierailusta

Jos tulette isommalla porukalla, ilmoitattehan tulostanne etukäteen Kiasman infoon. Näin voimme varmistaa, että vierailunne sujuu mahdollisimman joustavasti.

Katso infon yhteystiedot

Varaa opastettu kierros

Opastettu kierros Kiasmaan ja ajankohtaisiin näyttelyihin tarjoaa tietoa, keskustelunaiheita ja hyväntuulista yhdessäoloa. Rakennamme opastuksen ryhmäsi tarpeiden mukaan.

Lue lisää opastetuista kieroksista

Tee itse

Kiasman taidepajassa taidekokemusta syvennetään tekemällä itse. Valikoimassamme on sekä lapsille että aikuisryhmille sopivia taidepajoja ja voit vaikuttaa itse taidepajan sisältöön.

Tutustu taidepajoihin

Muista tarjoilu!

Pullakahvit, skumppalasillinen tai lounas? Jos haluatte nauttia Kiasma Cafén antimista ryhmän kanssa suosittelemme tarjoilujen varaamista etukäteen. Näin voitte nauttia herkuista juuri silloin kun teille sopii, jonottamatta.

Kiasma Cafén yhteystiedot

Oma tilaisuus Kiasmassa

Vuokraamme tilojamme yrityksille ja yhdistyksille kokous- ja seminaarikäyttöön. Tiedustele hintoja ja vapaita aikoja osoitteesta tilavuokraus@kiasma.fi.

Koulut ja päiväkotiryhmät

Kouluille ja päiväkotiryhmille on tarjolla erilaisia työpaja- ja opastusvaihtoehtoja, omatoimitehtäviä sekä ennakkomateriaalia. Lisäksi järjestämme opettajille infotilaisuuksia, joissa perehdytään tulevaan ohjelmistoon eri ikäluokkien näkökulmasta.

Tutustu opettajien materiaaleihin

Kuntoutusryhmät

Kuntoutusryhmät pääsevät Kiasmaan maksutta. Ryhmillä ei ole minimikokoa, mutta maksimikoko on 20 henkilöä. Muutama ylimääräinen ei kuitenkaan omatoimiryhmissä haittaa.

Ilmoittakaa tulostanne etukäteen (ajankohta ja ryhmäkoko) Kiasman infoon. Näin voimme varmistaa, että vierailunne sujuu mahdollisimman joustavasti.

Katso infon yhteystiedot