Ihmisiä jonossa Kiasman neljännen kerroksen parvekkeella.

Kuva: Kansallisgalleria / Pirje Mykkänen.

Ryhmävierailut

Oletko suunnittelemassa vierailua Kiasmaan ryhmän kanssa? Tältä sivulta löydät vinkkejä ja ideoita vierailuanne varten.

Ilmoita omatoimivierailusta

Jos tulette isommalla porukalla, ilmoitattehan tulostanne etukäteen Kiasman infoon. Näin voimme varmistaa, että vierailunne sujuu mahdollisimman joustavasti.

Alennukset ryhmille

Jos ryhmässänne on vähintään kymmenen maksavaa henkilöä, saatte lipuista ryhmäalennuksen. Katso tiedot muista mahdollisista alennuksista.

Muista tarkistaa myös museon poikkeavat aukioloajat.

Varaa opastettu kierros

Opastettu kierros Kiasmaan ja ajankohtaisiin näyttelyihin tarjoaa tietoa, keskustelunaiheita ja hyväntuulista yhdessäoloa. Rakennamme opastuksen ryhmäsi tarpeiden mukaan.

Tutustu opastusvaihtoehtoihin

Tee itse

Kiasman taidepajassa taidekokemusta syvennetään tekemällä itse. Valikoimassamme on sekä lapsille että aikuisryhmille sopivia taidepajoja ja voit vaikuttaa itse taidepajan sisältöön.

Tutustu taidepajoihin

Muista tarjoilu!

Pullakahvit, skumppalasillinen tai lounas? Jos haluatte nauttia Kiasma Cafén antimista ryhmän kanssa suosittelemme tarjoilujen varaamista etukäteen. Näin voitte nauttia herkuista juuri silloin kun teille sopii, jonottamatta.

Kiasma Cafén yhteystiedot

Oma tilaisuus Kiasmassa

Vuokraamme tilojamme yrityksille ja yhdistyksille kokous- ja seminaarikäyttöön. Tiedustele hintoja ja vapaita aikoja osoitteesta tilavuokraus@kiasma.fi.

Koulut ja päiväkotiryhmät

Kouluille ja päiväkotiryhmille on tarjolla erilaisia työpaja- ja opastusvaihtoehtoja, omatoimitehtäviä sekä ennakkomateriaalia. Lisäksi järjestämme opettajille infotilaisuuksia, joissa perehdytään tulevaan ohjelmistoon eri ikäluokkien näkökulmasta.

Tutustu opettajien materiaaleihin