Yläkouluille ja toiselle asteelle

Opeinfot ja koulutukset

Ilmoittaudu mukaan opettajien ja varhaiskasvattajien sähköpostilistalle.
Liity sähköpostilistalle!

Tilattavat opastukset

Opastettu kierros auttaa avaamaan nykytaiteen teemoja ja syventää näyttelykokemusta. Opastukset suunnitellaan kunkin ryhmän toiveiden mukaisesti. Koululaisryhmille on tarjolla useita opastusmuotoja. Opastuksella saa nykytaiteesta enemmän irti.

Queer-kierros yläkoululaisille ja toisen asteen opiskelijoille

Queer-sanan suora käännös tarkoittaa suomeksi outoa tai kummallista. Nykytaide on usein juuri sellaista: totutusta poikkeavaa ja sääntöjä kyseenalaistavaa.

Toiminnallisella opastuksella nykytaide toimii keskustelunavauksena seksuaalisuuden, sukupuolien, vallan, normien ja identiteettien tematiikkaan.

Varaa opastus

Ryhmäkoko on 1–10 hlöä elokuussa, syyskuusta alkaen 1–25
Kesto noin tunnin.
Hinta arkisin 70 euroa/ryhmä (ei erillistä sisäänpääsymaksua)

Opastuskielet ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Varaukset Kansallisgallerian myyntipalvelusta:
0294 500 500 (ma–pe klo 10–14) ja myynti@kansallisgalleria.fi

Opastukset tulee tilata mieluiten viikkoa aiemmin. Opastuksen voi perua veloituksetta viikkoa ennen opastusta. Perumattomista opastuksista veloitetaan normaalin opastuksen hinta.

Ilman opastusta tulevat ryhmät

Päiväkoti- ja koululaisryhmän tulosta pyydetään ilmoittamaan etukäteen Kiasman infoon p. 0294 500 501 (avoinna museon aukioloaikoina) tai info@kiasma.fi, vaikka ryhmä ei ottaisikaan opasta.

Toivomme, että ryhmän mukana on vähintään yksi aikuinen 25 oppilasta kohti. Kulkekaa Kiasmassa yhdessä. Opettaja on vastuussa oppilaistaan koko vierailun ajan.