Yläkouluille ja toiselle asteelle

Opeinfot ja koulutukset

Ilmoittaudu mukaan opettajien ja varhaiskasvattajien sähköpostilistalle.

Ilmoittautumislomake

Kiasman kevään opeinfo järjestetään torstaina 14.2. klo 15-17.30.
Ilmoittaudu mukaan verkkolomakkeella.

Maksuttomat koululaispajat 26.2.-11.4.

Yläkoululaisille ja 2. asteen opiskelijoille suunnatussa taidepajassa havainnoidaan piirtämällä Astu lavalle -näyttelyn teosta Elävä malli II.

Brittitaiteilija David Shrigley on muuttanut näyttelysalin piirustusluokaksi. Taidepajassa piirretään luonnokset taiteilijan veistoksesta. Teokset ripustetaan näyttelysalin seinille tai otetaan mukaan.

Kesto: Taidepaja kestää kokonaisuudessaan 1 tunnin, josta pajatyöskentelyä on noin 45 minuuttia. Taidepaja toteutetaan näyttelysalissa.
Osallistujamäärä: Taidepajassa voi olla enintään 25 osallistujaa.
Hinta: Paja on maksuton.
Ajankohta: Pajoja järjestetään aikavälillä 26.2.-11.4. tiistaiaamupäivisin klo 10.15 ja 11.15 ja torstaisin iltapäivällä klo 13 ja 14.
Pajavaraukset Kiasman verkkokaupasta.

Opettajan ohje (pdf)

Koululaispajan peruminen veloituksetta on mahdollista viikkoa ennen varattua pajaa. Peruutukset puhelimitse Kansallisgallerian opasvaraukseen 0294 500 500 (ma–pe klo 9–15). Perumattomista koululaispajoista laskutetaan opastuspalkkio 70 euroa.

Lisätiedot Astu lavalle -näyttelystä.

Tilattavat opastukset

Opastettu kierros auttaa avaamaan nykytaiteen teemoja ja syventää näyttelykokemusta. Opastukset suunnitellaan kunkin ryhmän toiveiden mukaisesti. Koululaisryhmille on tarjolla useita opastusmuotoja. Opastuksella saa nykytaiteesta enemmän irti.

Varaa opastus

Ryhmäkoko on 1–25 hlöä.
Kesto noin tunnin.
Hinta arkisin 70 euroa/ryhmä (ei erillistä sisäänpääsymaksua)

Opastuskielet ovat suomi, ruotsi, englanti ja venäjä.

Varaukset Kansallisgallerian opasvarauksesta:
0294 500 500 (ma–pe klo 9–15) ja varaukset@kansallisgalleria.fi

Opastukset tulee tilata mieluiten viikkoa aiemmin. Opastuksen voi perua veloituksetta viikkoa ennen opastusta. Perumattomista opastuksista veloitetaan normaalin opastuksen hinta.

Ilman opastusta tulevat ryhmät

Koululaisryhmän tulosta pyydetään ilmoittamaan opasvaraukseen myös silloin kun ryhmällä ei ole varattua opastuskierrosta.

Toivomme, että ryhmän mukana on vähintään yksi aikuinen 25 oppilasta kohti. Kulkekaa Kiasmassa yhdessä. Opettaja on vastuussa oppilaistaan koko vierailun ajan.