Päiväkodeille

Koulutukset ja opeinfot

Ilmoittaudu mukaan opettajien ja varhaiskasvattajien sähköpostilistalle.

Ilmoittautumislomake

Opastukset ja taidepajat päiväkodeille

Opastuksella saa nykytaiteesta enemmän irti!

Kiasma Kids -kierros

5-6-vuotiaiden päivähoitoryhmille

Kiasma Kids -kierros on elämyksellinen draamakierros Kiasman arkkitehtuuriin ja valikoituihin teoksiin. Kierros kestää 45–60 minuuttia ja on suunnattu esiopetus- ja viskari-ikäisille sekä peruskoulun alkuopetuksen luokille.

Leikillisellä opastuksella pohditaan maailmaa taiteen kautta sekä tutkitaan rakennettua ympäristöä. Tutkija-hahmo luotsaa lapsiryhmää Kiasmassa toiminnallisin menetelmin sekä johdattelee keskustelemaan havainnoista. Kannustamme ryhmän omia aikuisia olemaan aktiivisesti mukana kierroksella ja heittäytymään mukaan yhteiseen tutkimiseen.

Ikäryhmä 5-6-vuotiaat
Ryhmäkoko max 20 lasta ja päiväkodin/perhepäivähoitoryhmän aikuiset, ryhmiä otetaan seuraavan kerran elokuusta alkaen supistetulla ryhmäkoolla ja tilanteen salliessa isompia ryhmiä taas syyskuussa 2020
Opastuksen kesto 45-60 min
Hinta arkisin 70 euroa/ryhmä (ei erillistä sisäänpääsymaksua)

Varaukset Kansallisgallerian myyntipalvelusta

0294 500 500 (ma–pe klo 10–14) ja myynti@kansallisgalleria.fi. Opastukset tulee tilata mieluiten viikkoa aiemmin. Opastuksen voi perua veloituksetta viikkoa ennen opastusta. Perumattomista opastuksista veloitetaan normaalin opastuksen hinta.

Opastettu kierros näyttelyyn

Opastettu kierros auttaa avaamaan nykytaiteen teemoja ja syventää näyttelykokemusta. Opastukset suunnitellaan kunkin ryhmän toiveiden mukaisesti.

Ryhmäkoko 1–10 hlöä elokuussa, syyskuusta alkaen 1–25
Kesto noin tunnin.
Hinta arkisin 70 euroa/ryhmä (ei erillistä sisäänpääsymaksua)

Opastuskielet ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Varaukset Kansallisgallerian myyntipalvelusta:

0294 500 500 (ma–pe klo 10–14) ja myynti@kansallisgalleria.fi

Opastukset tulee tilata mieluiten viikkoa aiemmin. Opastuksen peruminen veloituksetta viikkoa ennen opastusta. Perumattomista opastuksista veloitetaan normaalin opastuksen hinta.

Ilman opastusta tulevat ryhmät

Päiväkoti- ja koululaisryhmän tulosta pyydetään ilmoittamaan etukäteen Kiasman infoon p. 0294 500 501 (avoinna museon aukioloaikoina) tai info(at)kiasma.fi, vaikka ryhmä ei ottaisikaan opasta.