Yritysyhteistyö

Taide ja kulttuuri edistävät henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Taiteen parissa saadaan elämyksiä, jotka virkistävät. Yhdessä koetut taide-elämykset luovat yhteenkuuluvuuden tunnetta. Oman luovuuden vapauttaminen tuo merkittävän lisän arkeen.

Yhdessä taiteen puolella

Tämän kaiken ovat huomanneet Kiasman yritysyhteistyökumppanit. Yhteistyön kautta yritysten on mahdollista kehittää myönteistä julkisuuskuvaa, sitouttaa ja palkita henkilökuntaa sekä tarjota omille sidosryhmilleen ainutkertaisia kokemuksia. Lähimpien yhteistyökumppaneiden kanssa Kiasma toteuttaa myös luovuuteen ja kulttuuriseen monimuotoisuuteen liittyviä projekteja.

Yritysyhteistyö on tärkeä osa Kiasman strategista toimintaa ja yrityskumppanit ovat näkyvä osa Kiasman arkea. Kiasman rooli yhteiskunnallisena keskustelijana ja monien erilaisten ihmisten ja tahojen kohtauspaikkana mahdollistaa myös yhteistyöyritysten dynaamisen ja monitahoisen verkostoitumisen Kiasman avulla.

Kaikissa yhteistyöhön liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä Kiasman markkinointipäällikköön, Inka Hein, puh. 0294 500 653, (etunimi.sukunimi@kiasma.fi)