Ben Furyn työpaja: Creativity and performance

Tanssijoille ja esiintyjille suunnattu työpaja antaa työkaluja työstää suhdetta tilaan ja kehoon sekä siihen, miten tuoda ajatuksia näkyväksi liikkeen avulla.

  • 26.11.2022 klo 12–15
  • 27.11.2022 klo 12–15
englanniksi
TSC Studio, Helsinki
Liput: vapaa pääsy
Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista. Katso ohjeet alta.
Mies istuu katsojajoukon edessä.

Ben Fury. Kuva: Pol Guillard

Työpajan sisältö

URB-festivaali järjestää työpajan tanssijoille ja esiintyjille, jotka ovat kiinnostuneita erityisesti kaupunkikulttuurista ja liikkeestä. Työpajat ovat osa BEPART (art BEyond PARTicipation) EU-projektia. Osallistujiksi etsitään erityisesti esittävistä taiteista kiinnostuneita, ammattiin tähtääviä tai ammattilaisena toimivia osaajia, jotka kokevat jääneensä esittävien taiteiden rakenteiden ulkopuolelle.  

Työpajoja ohjaa Brysselissä majapaikkaansa pitävä tanssija-koreografi Ben Fury. Hän ohjaa osallistujia luomaan koreografiaa ja kehittämään henkilökohtaista tapaa kohdata ja kehittää omaa liikemateriaalia. Työpajoissa Ben jakaa työkaluja, joiden avulla voit työstää suhdettasi tilaan ja kehoon sekä miten tuoda ajatuksia näkyväksi liikkeen avulla. 

Tavoitteena on kehittää osallistujien omaa suhtautumista, ajatuksia ja tavoitteita liittyen liikkeeseen ja näyttämöteosten luomiseen.

Ben Fury

Marokkolaissyntyisen Benaji Mohamedin / Ben Furyn tanssin juuret juontuvat 80–90-lukujen Brysselin underground-breakdance-skeneen. Breakdancessa hän on kehittänyt erityisesti lattiatyöskentelyä, groovea, tyyliä ja powereita. Vuonna 1998 hän uppoutui nykytanssiin, ja sillä tiellä hän on edelleen. Ben on tutkinut näiden kahden erilaisen tanssimuodon yhteensulautumista antaen taiteellisen ilmaisun vaikuttua toisistaan ja luonut näin omanleimaisen ilmaisumuodon.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu työpajaan tästä

Kenelle: Työpaja on suunnattu tanssijoille ja esiintyjille

Ilmoittautumismaksu: ilmainen

Tapahtumapaikka: TSC Studio, Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1E, 3. kerros, Helsinki

Lisätietoja

URB-festivaali / Sara Hirn
sara.hirn@kiasma.fi