Saavutettavuus­seloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua kiasma.fi ja se on päivitetty 2.3.2021. Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse SiteImprove-työkalulla.

Sivusto täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset.

Tiedossa olevat puutteet

  • Puutteita sosiaalisen median kuvien tekstivastineissa. Kuvaustekstit puuttuvat Instagramissa julkaistavista kuvista, sillä Instagramissa ei ole mahdollista lisätä kuvaustekstejä.

Sisältö, joka ei kuulu lainsäädännön piiriin

  • Sivustolla on pdf-tiedostoja, jotka on julkaistu verkossa ennen 23.9.2018. Tarkoitus on korjata tiedostot saavutettaviksi, vaikkeivät ne kuulukaan lain piiriin.
  • Sivustolle on upotettu videoita, jotka on julkaistu verkossa ennen 23.9.2020. Osasta näistä saattaa puuttua saavutettavuusvaatimusten mukainen tekstitys.

Huomasitko saavutettavuuspuut­teen?

Kerro saavutettavuuspuutteesta meille verkkolomakkeella

tai lähetä sähköpostia osoitteeseen webmaster@kiasma.fi.

Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen. Korjaamme saavutettavuusongelmat, kun ne tulevat tietoomme.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Tämä sivusto on julkaistu 5.11.2020.