Kiasman talvilomaleiri 7-10-vuotiaille

18.02.2019 - 22.02.2019

Kiasman talvilomaleirillä sukelletaan taiteeseen, seikkaillaan museossa ja vietetään ikimuistoista talvilomaa yhdessä. Leiripäiviin sisältyy taiteen tutkimista ja kokeiluja taiteen eri tekniikoilla, ulkoilua ja yhteistä tekemistä.

Ikäsuositus: 7–10-vuotiaille
Ajankohta: 18.–22.2. klo 9–16. Leirille voi saapua aamuisin klo 8.30 alkaen ja lähteä 16.30 mennessä.
Hinta: 250 e / lapsi sisältäen materiaalit, lämpimän lounaan ja kevyen välipalan päivittäin sekä vakuutuksen. Kiasma-klubilaisille ja Museokortin omistajille hinta on 200 euroa / lapsi.
Kiasma-klubilaisen alennuskoodi: KLUBIETU, museokorttilaisen koodi: MUSEOKORTTIETU. Tarkastamme jäsenyyden/Museokortin koodia käyttäneiden osalta.
Liity Kiasma-klubiin!

Osta leiripaikka

Ilmoittautumisia otetaan vastaan leirin alkamiseen asti.

Lisätiedot: tuottaja Maria Saarikoski, maria.saarikoski@kiasma.fi, p. 040 537 4740

Leiriviikon ohjelma

Leiriviikon ohjelma koostuu taiteellisesta työskentelystä, näyttelykäynneistä Kiasmassa ja tutustumisesta museon arkkitehtuuriin itse tehden ja havainnoiden. Pitkin viikkoa tehdään myös pitkäkestoisia prosessiluontoisia taidetehtäviä, jotka aloitetaan maanantaina. Leiriviikolla on luvassa luovaa rakentelua, leikkimielisiä installaatioita ja animaation tekoa. Sään salliessa taiteillaan myös ulkoilmassa.

Peruutusehdot

Osallistumisen mahdollinen peruuttaminen ilmoitetaan aina kirjallisesti Kansallisgallerian varauspalveluun (varaukset@kansallisgalleria.fi).
Mikäli osallistuminen peruutetaan viimeistään 4 viikkoa ennen leirin alkamispäivämäärää, palautetaan leirimaksu kokonaisuudessaan.
Alle 4 viikkoa leirin alkamispäivämäärästä tehdyistä peruutuksista Kansallisgalleria palauttaa 50% leirimaksusta.
Alle viikko ennen leirin alkua tehdystä peruutuksesta leirimaksu palautetaan vain sairastapauksissa (lääkärintodistus).
Leirin alettua ei leirimaksua palauteta.