Kiasman kesälomaleiri 7-12-vuotiaille

01.06.2020 - 12.06.2020

Vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi joudumme valitettavasti perumaan Kiasman kesälomaleirit 1.–5.6. ja 8.–12.6.

Vaikka tilanne on ikävä, on leiriläisten, heidän omaistensa ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ehdoton prioriteettimme. Järjestämme taas uusia leirejä ja muuta ohjelmaa perheille heti, kun mahdollista.

Palautamme leirimaksut. Kansallisgallerian palvelumyynnistä on lähtenyt sähköpostitse ohjeet kaikille leirille ilmoittautuneille.

– – –

Kiasman kesälomaleirillä sukelletaan taiteeseen, seikkaillaan museossa ja vietetään ikimuistoista kesälomaa yhdessä. Leiripäiviin sisältyy taiteen tutkimista ja kokeiluja taiteen eri tekniikoilla, ulkoilua ja yhteistä tekemistä.

Ikäsuositus: 7–12-vuotiaille
Ajankohta: Kaksi samansisältöistä leiriä, 1.–5.6. ja 8.–12.6. klo 9–16. Leirille voi saapua aamuisin klo 8.30 alkaen ja lähteä 16.30 mennessä.
Hinta: 225 e / lapsi sisältäen materiaalit, lämpimän lounaan ja kevyen välipalan päivittäin sekä vakuutuksen.

Lisätiedot:
Kansallisgallerian palvelumyynti, myynti@kansallisgalleria.fi, p. 0294 500 500 (ma–pe klo 10–14)
Tuottaja Maria Saarikoski, maria.saarikoski@kiasma.fi, p. 040 537 4740

Leiriviikon ohjelma

Leiriviikon ohjelma koostuu taiteellisesta työskentelystä ja näyttelykäynneistä Kiasmassa. Pitkin viikkoa tehdään myös pitkäkestoisia prosessiluontoisia taidetehtäviä. Leiriviikolla on luvassa muun muassa leikkimielisten installaatioiden ja animaation tekoa. Sään salliessa taiteillaan myös ulkoilmassa.

Peruutusehdot

  • Osallistumisen mahdollinen peruuttaminen ilmoitetaan aina kirjallisesti Kansallisgallerian myyntipalveluun, myynti@kansallisgalleria.fi.
  • Mikäli osallistuminen peruutetaan viimeistään 4 viikkoa ennen leirin alkamispäivämäärää, palautetaan leirimaksu kokonaisuudessaan.
  • Alle 4 viikkoa leirin alkamispäivämäärästä tehdyistä peruutuksista Kansallisgalleria palauttaa 50% leirimaksusta.
  • Alle viikko ennen leirin alkua tehdystä peruutuksesta leirimaksu palautetaan vain sairastapauksissa (lääkärintodistus).
  • Leirin alettua ei leirimaksua palauteta.