Kiasman kesälomaleiri 7-12-vuotiaille

01.06.2020 - 12.06.2020

Kiasman kesälomaleirillä sukelletaan taiteeseen, seikkaillaan museossa ja vietetään ikimuistoista kesälomaa yhdessä. Leiripäiviin sisältyy taiteen tutkimista ja kokeiluja taiteen eri tekniikoilla, ulkoilua ja yhteistä tekemistä.

Ikäsuositus: 7–12-vuotiaille
Ajankohta: Kaksi samansisältöistä leiriä, 1.–5.6. ja 8.–12.6. klo 9–16. Leirille voi saapua aamuisin klo 8.30 alkaen ja lähteä 16.30 mennessä.
Hinta: 225 e / lapsi sisältäen materiaalit, lämpimän lounaan ja kevyen välipalan päivittäin sekä vakuutuksen.

Leirit ovat täynnä. Voit ilmoittautua jonotuslistalle ottamalla yhteyttä myyntipalveluun.

Lisätiedot:
Kansallisgallerian myyntipalvelu, myynti@kansallisgalleria.fi, p. 0294 500 500 (ma–pe klo 10–14)
Tuottaja Maria Saarikoski, maria.saarikoski@kiasma.fi, p. 040 537 4740

Leiriviikon ohjelma

Leiriviikon ohjelma koostuu taiteellisesta työskentelystä ja näyttelykäynneistä Kiasmassa. Pitkin viikkoa tehdään myös pitkäkestoisia prosessiluontoisia taidetehtäviä. Leiriviikolla on luvassa muun muassa leikkimielisten installaatioiden ja animaation tekoa. Sään salliessa taiteillaan myös ulkoilmassa.

Peruutusehdot

  • Osallistumisen mahdollinen peruuttaminen ilmoitetaan aina kirjallisesti Kansallisgallerian myyntipalveluun, myynti@kansallisgalleria.fi.
  • Mikäli osallistuminen peruutetaan viimeistään 4 viikkoa ennen leirin alkamispäivämäärää, palautetaan leirimaksu kokonaisuudessaan.
  • Alle 4 viikkoa leirin alkamispäivämäärästä tehdyistä peruutuksista Kansallisgalleria palauttaa 50% leirimaksusta.
  • Alle viikko ennen leirin alkua tehdystä peruutuksesta leirimaksu palautetaan vain sairastapauksissa (lääkärintodistus).
  • Leirin alettua ei leirimaksua palauteta.