Lasten Kiasma

Kiasma on kaikkien taidemuseo. Lapset ja aikuiset voivat nauttia taiteesta yhdessä. Mainitsemme erikseen, jos jokin näyttely ei sovi perheen pienimmille.

Vinkkejä museokäyntiin

Tervetuloa Kiasmaan! Kokosimme vinkkejä museokäyntiin lasten kanssa ja ajankohtaista tietoa näyttelyistämme.
Lue lisää

Lasten oma arkkitehtuurireitti

Omatoimisella Kiasma Kids -arkkitehtuurireitillä voit tutustua Kiasma-rakennukseen ja etsiä siitä olioita muistuttavia yksityiskohtia. Reittiä voi kiertää milloin vain museon ollessa auki.
Lue lisää

Tilaa opastus lapsille

Tilaa lapsille tarkoitettu opastettu kierros omalle ryhmällesi. Kierroksella tutustutaan Kiasman arkkitehtuuriin ja valikoituihin teoksiin.
Lue lisää

Lauantaipajat

Tutustu nykytaiteeseen itse tekemällä! Kiasman Lauantaipajojen teemat vaihtelevat. Katso, milloin pajoja taas järjestetään.
Lue lisää

Vauvojen värileikki

Värileikissä uusiin materiaaleihin tutustutaan tunnustelemalla, maistelemalla, haistelemalla ja kuuntelemalla. Tule mukaan avoimeen vauvojen värileikkiin tai tilaa värileikki omalle ryhmälle.
Lue lisää

Taaperoiden piipahduspaja

Pajatyöskentely ruokkii mielikuvitusta, tutustuttaa värimaailmoihin ja mahdollistaa erilaisten tekniikoiden kokeilemisen yhdessä lapsen kanssa. Ei ennakkoilmoittautumista.
Lue lisää

Koulut ja päiväkodit

Koulu- ja päiväkotiryhmät ovat aina tervetulleita Kiasmaan. Järjestämme ryhmille omia opastuksia ja taidepajoja. Tutustu ohjelmaan tarkemmin.
Lue lisää