ARS17

ARS17 on kansainvälinen nykytaiteen suurnäyttely, joka täyttää Kiasman taiteella, esityksillä, elokuvilla, keskusteluilla ja työpajoilla.

  • 31.3.2017–14.1.2018
Museovieraita Kiasman näyttelykerroksissa

Kuva: Kansallisgalleria / Pirje Mykkänen

Internet ja digitaaliset palvelut ovat muuttaneet arkeamme. Ne ovat muovanneet työtä, vapaa-aikaa, kulttuuria ja taloutta sekä luoneet uusia tapoja olla yhteydessä toisiimme. Verkossa rakennamme identiteettiämme ja ilmaisemme tunteitamme. Kaikki tämä on vaikuttanut myös taiteeseen.

ARS17 on kansainvälinen nykytaiteen suurnäyttely, jonka teemana on digitaalinen murros. ARS17 esittelee uuden vuosituhannen taiteilijat ja laajentaa näyttelykokemuksen verkkoon.

ARS17+ verkkotaiteen kokoelma

Kiasma kehittää ARS17-näyttelyssä taiteen esittämistapoja ja jaettavuutta. Osana näyttelyä aukeaa ARS17+ Online Art. Se on palvelu, joka esittelee 16 taiteilijan verkkoteoksia.

ARS-historia

ARS-näyttelyt ovat Suomessa vuodesta 1961 alkaen järjestettyjä suuria kansainvälisen nykytaiteen katsauksia. Näyttelyt ovat tavoittaneet yhteensä yli miljoona kävijää ja esittäneet teoksia noin 600 taiteilijalta tai taiteilijaryhmältä.

ARS17 on yhdeksäs nykytaiteen suurnäyttely, ja se järjestetään nyt neljättä kertaa Nykytaiteen museo Kiasmassa. Näyttely on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

#ars17 #suomi100

Sinun tulee hyväksyä markkinointievästeet nähdäksesi videon.