URB 18 – Urbaanin taiteen ja kulttuurin festivaali

URB 18 -festivaalin ohjelmisto on nyt ulkona! Luvassa mm. 10-tuntinen musiikkiperformanssi, katutanssia, kaupunkitapahtuma ilmastonmuutokseen liittyen, uunituore dokumenttielokuva amerikkalaisesta naisräppäristä ja paljon muuta.

  • 7.6.–14.6.2018

Kiasma-teatterin tuottaman  URB 18 -festivaaliohjelmiston teemana on tänä vuonna ihmisen suhde ympäröivään tilaan ja erilaisiin kohtaamisiin sekä lokaalista että globaalista näkökulmasta.

Ohjelmistossa on mm. rumpali Tatu Rönkön 10-tuntinen soolokonsertti, katutanssilähtöiset tanssiryhmät Sensum ja NOD, digitaalisen ja fyysisen kommunikaation kulttuureita tutkiva Joel Nevesin ohjaama esitys SMS – Soft Message Service, osallistava ilmastonmuutosta käsittelevä tapahtuma Huomattavaa häiriötä ilmastonmuutoksesta.

Lisäksi mukana on nomadismia ja uuteen ympäristöön sopeutumista käsitteleviä mikroesityksiä, mahdollisuus olla osa BÄNDIÄ sekä kick-start toukokuussa erilaisten työpajojen muodossa!

19. kertaa järjestettävä urbaanin taiteen ja kulttuurin festivaali on siirtynyt tänä vuonna uuteen ajankohtaan loppukesästä kesäkuun alkuun.