The Texture of Connection

Esitys, joka on erilaisten tanssilajien ja taidemuotojen välinen vuoropuhelu.

  • 15.6.2023 klo 17–17.45
englanniksi
1. kerros, Kiasma-teatteri
Liput: vapaa pääsy

Kuvaus

Poikkitaiteellinen esityksellinen keskustelu liikkeen, runouden ja äänimaisemien välillä. Tapahtuman insipraationa ovat toimineet Hip Hop -kulttuurin tanssiringit.

Työryhmä

Hamis Ahmed, joka tunnetaan myös nimellä ”Hamis Zzy”, on helsinkiläinen liiketaiteilija, tanssija ja valokuvaaja. Hänen työnsä keskittyy liikkeeseen ja ilmaisuun. Liikkeellä Hamis peilaa kehon ja ympäristönsä erilaisia ilmaisumuotoja.

S*and Henry-Smith on taiteilija, kirjoittaja ja yhteisötoimija, joka liikkuu Black Experimentalism -liikkeeseen sitoutuneena runouden, valokuvauksen, äänen kuin performanssin alueilla

Sebastian Kurtén on musiikkituottaja, äänisuunnittelija ja tanssija. Hänen työnsä on saanut inspiraationsa arjesta, arkisista esineistä ja äänistä. Sebastian on kiinnostunut prosessista, jossa jokin satunnainen ja tunnistettava muunnetaan tunnistamattomaksi ja abstraktiksi.

Saskia Nartey-Wemegah on klubityylinen tanssija ja liiketaiteilija, jonka päätanssityylit ovat house ja waacking. Hänen taiteellinen työnsä keskittyy rehelliseen ilmaisuun ja vuorovaikutukseen ympäristönsä kanssa.

Yohannes Henriksson on tanssija ja valokuvaaja. Intuitioon perustuvan taiteellisen näkökulmansa kautta Yohannes tutkii ilmaisua, rajallisia tiloja ja abstraktionismia.

Tilaaja ja tuottaja