Queer Art Superstar – Ball

URB 23 -festivaalin päättää huikea Ball-tapahtuma. Tapahtuma on myös osa Dreamy- ja Tom of Finland -näyttelyiden ohjelmistoa.

  • 17.6.2023 klo 20–23.59
englanniksi
1. kerros, aula
Liput: 15 € yleisö, 10 € Ball kävelijät (+ Lippu.fi palvelumaksu)
Tapahtumapaikan ovelle on varattu pieni kiintiö maksa mitä pystyt -lippuja.

Kansallisgalleria / Pirje Mykkänen, Janette Mirjamo

Kuvaus

Tapahtuma juhlistaa Pride-kuukauden kunniaksi queer-taiteen nimiä sekä heidän vaikutustaan queer-kulttuuriin ja modernin taiteen kaanoniin.

Tapahtumassa kilpaillaan muun muassa Runway ja Realness -kategorioissa, joissa teemana on jonkin merkittävän queer-taiteilijan työt ja estetiikka. Tuomaristo päättää kategorioiden voittajat. Illan MC:nä toimii Zelda (BE) ja tuomariston kansainvälisenä vahvistuksena Mother Kylee Ninja (FRA) sekä Samara 007 (DK).

Tervetuloa juhlimaan ja inspiroitumaan taiteesta, queeriudesta ja ilmaisun vapaudesta!

Tapahtumaan ei ole ikärajaa, mutta tapahtumaa ei sen sisältämän seksuaalisen sisällön vuoksi suositella lapsille. Tapahtumassa vierailu on huoltajien vastuulla.

Aikataulu

19:30 ovet auki
20:00 Ball alkaa
00:00 tapahtuma päättyy

Ilmoittautuminen kävelijäksi

Mikäli haluat osallistua Balliin kävelijänä, käy ilmoittautumassa täällä! Saat vastausviestinä ohjeet ostaa kävelijöille tarkoitetun pääsylipun.

Workshop pe 16.6.

Vogue Femme workshop by Mother Kylee Ninja
Pe 16.6.2023 18.30-20.00
Kiasma-teatteri

Työpajassa voit oppia ja / tai hioa viittä Vogue Femme -elementtiäsi ja yhdistelemään niitä eri tavoin. Työpajan taso on avoin.
Osallistumismaksu on 25 €, liput myynnissä täällä

Workshopin Facebook-tapahtuma

Taustaa

Ball -tapahtumat ovat osa Ballroom-kulttuuria, joka on syntynyt New Yorkin Harlemissa 1900-luvulla afro- ja latinalaisamerikkalaisen sateenkaariyhteisön luomana.

Työryhmä

Amanda 007, Ofimja Gorgeous Gucci & Venla Ninja