Norman Orro: Music For Your Plants

26.10.2018

Kiasma-teatteri jatkaa Pimeä konsertti-sarjaa virolaisen Norman Orron teoksella, jossa luonnon ja koneiden äänet sulautuvat videomaisemaan.

Pe 26.10. klo 19
Liput 15/12e

Osta lippu

Esityspaikka Kiasma-teatteri
Kesto 40min.

Music for Your Plants on Norman Orron pitkäaikainen audiovisuaalinen projekti, joka on ollut käynnissä vuodesta 2010 asti. Vuosien varrella projektin nimissä on julkaistu konseptialbumeita, installaatioita, visuaalisia esseitä ja yhteistyöprojekteja.

Maailmanmusiikista juureutuva projekti on kasvanut erilaiseksi seikkailuksi globaalissa äänimaailmassa. Kiasmassa koettavaa konserttia on esitetty aiemmin mm. Boiler Roomissa Berliinissä.

Music for Your Plants -konsertin äänipalettia on kuvattu muistuttamassa ihmisenjälkeisestä maailmasta: maailmasta, jossa koneilla on lupa puhua. Konsertti tarjoaa äänimatkan yli luonnon ja kulttuurin totuttujen rajojen. Koneen puhuma ihmisääni muuttuu linnunlauluksi kiville. Otteita musiikista voi kuunnella täällä.

Kiasma-teatterin Pimeä konsertti -sarja juhlistaa Kiasman 20-vuotisjuhlavuotta. Ajatuksena on antaa silmille lepuutusta kahden vuosikymmenen taiteenkatselun jälkeen. Huhtikuussa 2018 konserttisarjan ensimmäisessä osassa esiintyi jazzrumpali Olavi Louhivuori.

Norman Orro

Norman Orro (s. 1986) on virolainen taiteilija, muusikko ja graafinen suunnittelija. Lue lisää taiteilijasta.