Löydä sisäinen supersankarisi – sarjakuvatyöpaja Kaisa Lekan kanssa

11.12.2019

Aika: 11.12. klo 17-19
Paikka: Kiasman Paja, 5. krs
Hinta: maksuton
Ilmoittautuminen ma 9.12. mennessä: info.disabilityday@gmail.com

Koko Helsinkiin levittäytyvän maksuttoman, raja-aitoja rikkovan ja esteettömän Disability Day Art & Action -verkostofestivaalin ja Kiasman sarjakuvapajassa suunnitellaan oma supersankarihahmo.

Supersankareita ja vammaisia yhdistää se, ettemme ole tylsiä taviksia. Mitä sinun supervoimasi ovat? Miltä haluaisit pelastaa maailman?

Sarjistyöpajassa suunnitellaan oma supersankarihahmo ja piirretään lyhyt sarjakuva. Aikaisempaa kokemusta sarjakuvien tekemisestä ei tarvita, mutta ota tarvittaessa oma avustaja mukaan. Työpaja tarjoaa piirustusvälineet ja paperit.

Työpajan ohjaa sarjakuvataiteilija Kaisa Leka, joka tunnetaan pyörämatkasarjakuvistaan.

Osallistuminen on maksutonta.

Ilmoittautuminen ma 9.12. mennessä: info.disabilityday@gmail.com. Osallistujia mahtuu korkeintaan 12 (lisäksi mahdollisesti omia avustajia).

Esteettömyys:
Kiasman työpaja on liikkumisesteetön. Lähin esteetön wc sijaitsee 1. kerroksessa vaatenaulakoiden läheisyydessä. Paja-tilassa ei ole induktiosilmukkaa.

Avustavat koirat ovat tervetulleita Kiasmaan. Liikkumisesteisten kävijöiden käyttöön merkitty pysäköintipaikka sijaitsee Kiasman ja pääpostin välissä. Ajoreitti kulkee Postitalon edestä kohti Sanomataloa. Saattoliikenne/taksit voivat tuoda asiakkaita Kiasman pääoville.

Lisätietoja Kiasman saavutettavuudesta