Guidningar

På de guidade rundvandringarna får du nya perspektiv på samtidskonsten och Kiasma. Du kan delta på en rundvandring som är öppen för alla, eller beställa en guide för din egen grupp. Våra guider inspirerar, introducerar samtidskonsten, fördjupar konstupplevelsen och öppnar upp Kiasmas historia.

Kiasma-rundvandring med inträdesbiljetten

Upplev de bästa bitarna av Kiasma! Den guidade rundvandringen fungerar som introduktion till den aktuella nutidskonsten och Kiasma som byggnad. Med inträdesbiljetten. Välkommen!

På svenska: första lördagen varje månad kl. 13
På finska: fredagar kl. 18
På engelska: första lördagen varje månad kl. 14

Boka en egen guidning för din grupp

En guidad visning på Kiasma är ett utmärkt programinslag för en träff mellan vänner, på arbetsplatsens rekreationsdag, eller varför inte för att fira födelsedag, möhippa eller svensexa!

Guidningen i en av våra utställningar

Rundvandringen i Kiasma – Utvalda smakprov ur Kiasmas utställningar och fascinerande detaljer i museibyggnaden

Älska och avsky – Välj ut din favorit bland konstverken, och det du ogillar mest

Rundvandringen tar ca en timme.
Gruppstorlek max 25 personer.
Pris: guidning och inträde från 75 e + grupp inträdesbiljetten till museet.
Guidningsspråk finska, svenska, engelska, ryska och italienska.

Förfrågningar och bokningar

Förfrågningar och bokningar per telefon 0294 500 500 (mondag–fredag kl. 9–15) eller per e-post bokningar@nationalgalleriet.fi.

Beställ helst guidningen senast en vecka före ert besök. Beställningar kan annulleras eller ändras kostnadsfritt senast en vecka före den bokade tiden. Annulleringar och eventuella ändringar kan göras per e-post på adressen: bokningar@nationalgalleriet.fi eller per telefon mån-fre kl. 9-15 på numret 0294 500 500. För icke-annullerade guidningar debiterar vi priset på guidningen.