Kiasmas Vänner

Kiasmas Vänner rf grundades 1991 i tre syften: att stöda Kiasma, att göra samtidskonsten mer känd och att erbjuda medlemmarna upplevelser av och information om samtidskonsten. Föreningen har stött museet med konstdonationer och frivilligarbete. Vi önskar dig välkommen med i Kiasmas vänner.

Kom med i verksamheten

Bli en del av museets stödtrupper och följ med samtidskonsten från första parkett!

Kontakta oss: ystavat@kiasma.fi

Medlemskapet ger dig många fördelar. Kiasmas vänner har fritt inträde till museet. I egenskap av vän får du alltid en inbjudan till museets vernissage och kan delta i de ateljébesök föreningen ordnar, i konstresor och andra evenemang. Dessutom får Kiasmas Vänner ett flertal värdefulla förmåner på Kiasmas och Ateneums caféer och i Kiasmas bokhandel. Alla vänner får ett medlemsbrev med information om det aktuella programmet.

Det lättaste sättet att bli en av Kiasmas Vänner är att fylla i medlemsblanketten nedan. Medlemskapet är i kraft från det att du har betalt medlemsavgiften till mars följande kalenderår. Det går också att skriva in sig vid museets information, då får du ditt medlemskort och tillgång till medlemsförmånerna med en gång. Företag och organisationer kan också ansluta sig till Kiasmas Vänner.