ARS17 yhteistyössä

Yritysyhteistyökumppanit mukana ARS17-näyttelyn onnistumisessa

ARS17-näyttelyn pääyhteistyökumppani Microsoft on mahdollistanut Kiasman toisessa kerroksessa sijaitsevan Tunnelataamon suunnittelun ja toteutuksen. Tunnelataamo tunnistaa ilmeesi ja muuttaa sen upeaksi visualisoinniksi. Syntyneen videon voi jakaa sosiaalisessa mediassa muistona käynnistä. Tunnelataamossa hyödynnetään Microsoftin osaamista sekä Surface Hubia ja Emotion API -sovellusta. Microsoftin kanssa yhteistyössä toteutetaan myös Hackhaton-tapahtuma sekä mahdollistetaan tietokonetyöskentely koululaisten työpajoissa.

Pääyhteistyökumppani suunnittelutoimisto Wörks on luonut näyttelyn visuaalisen ilmeen ja tunnuksen sekä ollut vahvasti mukana ideoimassa ARS17-näyttelyyn liittyviä elementtejä ja markkinointia.

Genelecin huippulaatuiset kaiuttimet takaavat maksimaalisen äänielämyksen Ed Atkinsin, Ilja Karilammen sekä Cécile B. Evansin teoksissa.

Jimm’s PC Store on mahdollistanut mm. virtuaalitodellisuutta ja pelillisyyttä hyödyntävien teosten esittämisen ja työpajojen toteuttamisen tarjoamalla Kiasmalle käyttöön sekä järeitä tietokoneita että VR-laseja.

Mediatoimisto Dagmarin asiantuntevan mediasuunnittelun avulla Kiasman ARS17-näyttelyn mainonta ja markkinointi jalkautuvat eri medioihin ja sosiaalisen median kanaviin.

Kumppanuus Clear Channelin kanssa mahdollistaa Kiasman ARS17-mainonnan laajemman näkymisen myös digitaalisessa ulkomainonnassa.

Asianajotoimisto Castren&Snellman on tukenut ARS17-näyttelyä ja osana kumppanuuttaan tarjoaa lukuiselle sidosryhmävierailleen opastetun näyttelykäynnin.

Pitkäaikainen yhteistyökumppani Tikkurila on jo vuosia osana Kiasma-kumppanuutta huolehtinut siitä, että maalia on riittänyt näyttelytilojen maalaustarpeisiin.

Jo vuosia kestänyt yhteistyö Veikkauksen kanta-asiakasohjelman kanssa tarjoaa veikkauskorttilaisille kaksi yhden hinnalla sisäänpääsyedun keskiviikkoisin.

Näyttelyarkkitehtuurin kuuluvien kalusteiden rakentamista on tukenut Arpa Industriale FENIX NTM® -nanoteknisillä laminaattimateriaaleilla.

Muut ARS17-tukijat

Jane ja Aatos Erkon säätiöltä saatu mittava tuki on mahdollistanut ARS17+ Online Art -kokonaisuuden toteuttamisen verkkoon.

Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskuksen AVEKin kanssa on näyttelyyn toteutettu yhteistuotantona Tuomas A. Laitisen teos. Lisäksi AVEK on ollut mukana tukemassa muita yksittäisiä teoksia näyttelyssä.

Suomen USA:n suurlähetystö on osaltaan ollut tukemassa mm. yksittäisten taiteilijoiden matkakuluja.

Muita teoskohtaisia tukijoita ovat Alfred Kordelinin säätiö, Koneen Säätiö, Oskar Öflunds Stiftelse, Quadion Technologies, Saariaho Järvenpää Helsinki, Kämp Collection Hotels, Suomen Kulttuurirahasto, Suohpanterror ja Taiteen edistämiskeskus (Taike).