KOKIMO altARS17

20.10.2017 - 21.10.2017

la 21.10. klo 19
Sisäänpääsy klo 19-19.30 Kiasman pääovista. Saavuthan ajoissa – klo 19.30 jälkeen ei sisäänkäyntiä.

Tapahtumaillat Facebookissa

KOKIMO altARS17! KOKIMO + Special Guests! Koe öinen Kiasma ja ARS17-näyttely vaihtoehtoisilla ulottuvuuksilla. Vain kaksi iltaa.

Taiteilijaryhmä KOKIMOn kokoonkutsuma näyttelyhappening avautuu aisteille kahtena iltana Kiasmassa lokakuussa. Tapahtumassa KOKIMO ja vierailevat taiteilijat ottavat vaihtoehtoisella ja kokemuksellisella suhteella haltuun sekä Kiasman että ARS17-näyttelyn.

Tapahtuma on osa ARS17-näyttelyn ohjelmistoa. Voit kokea yhden illan aikana ohjelmasta ja esityksistä valitsemasi osan tai ostaa lipun molempiin yllätyksellisiin iltoihin.

KOKIMO altARS17 -happeningissa mukana ovat muun muassa: Biitsi, DJ Filmari, Dxxxa D, Emilia Kokko, Hanna-Kaisa Tiainen, Jenni Urpilainen, Johanna Porola feat. VJ Vixen, Kalle Rasinkagas, Kalle Ropponen, Keiska Ojala, Laura Murtomaa, Maija Mustonen & Aino Unkila, Markus Heino, Mysteerikaksoset, Niina Hosiasluoma, Niskanen & Salo, LoperTremmel, Salla Salin, Raekallio Corp. sekä KOKIMO.

KOKIMO-ryhmä

KOKIMO-ryhmä tutkii ihmisen suhdetta ympäristöönsä sekä tästä syntyviä havaintoja ja kokemuksia. Teoksissaan KOKIMO käyttää esityksellisiä keinoja ja painottaa moniaistisuutta sekä kokijuutta katsojuuden sijaan. Ryhmä työskentelee tila- ja paikkalähtöisesti. KOKIMO on väline ajatteluun ja elämyksiin, sisäisiin spektaakkeleihin. Ryhmä on perustettu vuonna 2010 ja se on tehnyt esityksiä sekä Suomessa että ulkomailla. KOKIMO-ryhmään kuuluvat Kristian Ekholm, Markus Heino, Raisa Kilpeläinen, Viljami Lehtonen, Anna Murtola, Veera-Maija Murtola ja Anna Pöllänen.

Kokimo